Linje 1

Bussbild01Konstitutet startar nu Linje 1, busslinjen som tar dig över sundet till vernissager, konstpartys och alla de danska kollegorna. Allt under ledning av insatta konstnärer som kan allt om Köpenhamns under- och overgroundscen!

Vi på Konstitutet tror på att möten skapar rum för nya möjligheter, eller som vår guide Jes Brinch själv beskriver resan: "I erkendelse af at kunstnere der fester sammen kommunikerer bedst, har vi arrangeret Konstitutets linje 1, for at skabe kontakt mellem det Malmöske og Københavnske kunstmiljø."

Peter Land och Jes Brinch guidar och DJ:ar dig genom byens alla konstnärliga begivenheter och lite till. Avfärd fredagen den 30 augusti, kl 17.00 från Carlsgatan 7 (bakom Malmö C). Därefter förfogar vi över bussen och våra guider hela aftonen ända till hemfärden från Köpenhamn kl 03.00. Detaljerad färdplan får du på bussen.

Plats för fler. Men inte så många. Är du intresserad av att hänga med Linje 1 på jungfrufärden så hör av dig snarast.

All info och bokning sker genom Anna på kontoret på tel 040-966009.

LinjeETTkristian