TORSDAGSBAREN ÄR TILLBAKA!

Konstitutet presenterar: Jonas Liveröds Torsdagsbar, 6 april.Alltid på en torsdagskväll, alltid med en föreläsare, vinbar och tilltugg för ynka 20 kr.

Är du intresserad av något av följande: Fängelsemode, neolitiska smileys, brinnande ryttare, antika japanska knarkleksaker, papperstelefoner, förhistorisk minimalism, burn-outs, Duchamps frisyr, ryska träkyrkor, kinesiskt gravporslin, söderhavskartor, plastkirurgi på knän eller Rembrants pissande miniatyrer?

När Jonas Liveröd fick i uppdrag av Konstitutet att fritt hålla i en afton så ville han helst prata om det som inspirerar och influerar hans värld. I samband med arbetet på hans egna hemvävda lexikon Grand Assembly som publiceras inom en snar framtid, så tar han chansen att äntligen låta fenomen, intressen, influenser och upplevelser, anekdoter vara i fokus. Bered er på en skumpig färd genom fria associationer och ojämna synapskopplingar. För att göra stunden än mer angenäm serveras vin och lakritsbåtar – såklart!

När? 6 april, kl 19–21 Var? Konstitutet, Bragegatan 15, Malmö Hur? Inträde 20 kronor. Antal platser är begränsat så anmäl dig gärna på bokning@konstitutet.se 

ArkivKonstitutet Admin