DOK: Torsdagsbaren med Jonas Liveröd 2017

ALLTING, ÖVERALLT, ALLTID!När Konstitutet anordnade 2017:s första torsdagsbar gavs Jonas Liveröd frikort att prata om vad han ville. Resultatet blev en show and tell där han pratade  humoristiskt och frispråkigt om sina vitt spridda influenser.

Under sin dryga timmes långa föreläsning utgick Liveröd från lexikonet Grand Assembly, ett lexikon han sammanställt själv innehållande två delar med ca 240 sökord där händelser, material, inriktningar och tillstånd blandas fritt. Högst subjektivt och inte alltid sanningsenlig använde Liveröd som beskrivning för både sig själv och sitt lexikon och underhöll åhörarna genom att berätta om allt från löshår till levande växter.

Missade du föreläsningen? Ingen fara - denna Liverödska torsdagsbar spelades in av Konstitutet och kommer att släppas senare under året i poddformat tillsammans med bildmaterialet.