Kulturlunch i Malmö 16 maj

Svensk spelindustri har på mindre än ett decennium utvecklats till Sveriges största kulturexport genom tiderna och idag är svensk spelindustri fjärde störst i världen.  Varför väljer branschen att satsa just i Malmö? Och vilka är utmaningarna här? Vi får träffa både stora och små aktörer samt höra om tankarna som tar form kring Wisdome – visualiseringar och VR i en kommande domteater i Malmö.

När? 16 maj kl 11.30–13.15

Var? Kommendanthuset, Malmöhusvägen 5

Välkommen till en lunch med samtal, mat och mingel. Vi får lyssna på två aktörer från branschen: David Polfeldt, vd på Massive Entertainment och Henrik Jönsson, grundare av Divine Robot. Mimmi Tegnér, verksamhetsutvecklare på Science Center Malmö Museer presenterar planerna kring det framtida Wisdome i Malmö.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser. Anmäl dig på denna länk senast den 9 maj 2017.

Kulturförvaltningens kulturlunch är en mötesplats för olika aktörer inom Malmös kultursektor med fokus på nätverkande. Med kulturluncherna vill kulturförvaltningen sammanföra folk från det fria kulturlivet, kulturinstitutionerna, studieförbunden och andra berörda aktörer.