Kvällsföreläsning på Skissernas Museum om offentlig konst i omtvistade miljöer

Skissernas Museum i Lund har kvällsöppet på torsdagar och kör samtidigt sitt torsdagsprogram Thursday Sessions. Nu på torsdag, den 5 oktober, är det ett seminarium om offentlig konst i omtvistade miljöer med titeln: The Fake, The False and the Fraudulent: coding and undoing public monuments in contested spaces Seminariet är ett samarbete med Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Programmet sker på engelska! Medverkande: Johanna Bratel, landskapsarkitekt, Disorder, Malmö Johanna Gustafsson Fürst, konstnär, Stockholm Peter Lang, Professor i arkitekturteori och arkitekturhistoria, Kungliga Konsthögskolan Alessandro Petti, Professor arkitektur, Kungliga Konsthögskolan Patrick Amsellem, Museichef, Skissernas Museum

Se mer på deras hemsida.