Peter Johansson löser alla dina problem!

Lösningen på alla dina problem!

-  Konstnären Peter Johansson reder ut dina ekonomiska och konstnärliga problem!

Plats: Tjörnedala konsthall i Baskemölla Tid: 7 december kl 9–13 Pris: 150 kr för ÖSKG:s och KHVS:s medlemmar, 195 kronor för övriga Anmälan: Mejla bokning@konstitutet.se

Med mer än 30 års konstnärlig verksamhet i ryggen, samt 11 år på olika konstskolor, är Peter Johansson den person som mer än många andra har kunskap om hur man skall överleva som konstnär i dessa bistra tider. Därför har Konstitutet bett honom att hålla en föreläsning om just detta! Med utgångspunkt i praktiska övningar och egna exempel kommer Peter att ge tips på hur man ger ut böcker, löser sina inkomster genom sponsorer, stipendier och skatteplanering! Han ger tips i hur man söker både utsmyckningar och stipendier. Under föreläsningen får vi följa med på några genomförda projekt, både lyckade och mer bejublade misslyckanden.

Detta blir inte en tråkig förmiddag! Föreläsningen avslutas med gemensam sopplunch och frågestund.

I Kursen ingår ett kompedium med Peters alla tips och trix.